QGIS cursussen

Solution

In het najaar willen we als GeoDesk QGIS cursussen organiseren voor beginners en gevorderden. In juni hebben we al een cursus georganiseerd voor gevorderden en dat is goed bevallen.

De beginnerscursus is 1 dag en leert je de basis voor het gebruik van QGIS.

De gevorderdencursus is geschikt voor mensen die al ervaring hebben met QGIS of ArcGIS. Deze training duurt twee dagen. Op de eerste dag doorlopen de deelnemers onder begeleiding een casus waarin ze steeds langs een ander deel van QGIS worden geleid. Aan het eind van deze dag wordt de specifieke leerbehoefte van de deelnemers gepeild.
De tweede dag wordt vervolgens op basis van deze leerbehoefte samengesteld uit de vele beschikbare modules. Er is dan keuze voor meerdere oefeningen, waardoor de training persoonlijker wordt. De docenten zijn dusdanig diep in de materie geworteld dat ze verschillende onderwerpen redelijk probleemloos kunnen oppakken.

De cursussen worden in Wageningen gegeven, door docenten van Landgoed IT.

De kosten per deelnemer liggen tussen 500 en 800 euro, afhankelijk van het aantal deelnemers. Dit is inclusief lunch, cursusmateriaal op USB-stick, internationale QGIS certificering en (indien gewenst) gebruik van een door Landgoed IT meegebrachte laptop. Het is ook mogelijk om je eigen laptop mee te nemen naar de cursus.

Geinteresseerden kunnen zich melden op http://help.geodesk.nl/index.php?a=add&category=2.