Cursus Productief met QGIS op 17 en 19 juni

Solution

Op maandag 17 juni en woensdag 19 juni organiseert de GeoDesk een cursus QGIS voor mensen die al ervaring hebben met ArcGIS en met QGIS aan de slag willen. De cursus wordt gegeven door docenten van Landgoed IT.

De training betreft een tweedaagse training. Op de eerste dag doorlopen de deelnemers onder begeleiding een casus waarin ze steeds langs een ander deel van QGIS worden geleid. Aan het eind van deze dag wordt de specifieke leerbehoefte van de deelnemers gepeild.
De tweede dag wordt vervolgens op basis van deze leerbehoefte samengesteld uit de vele bij ons beschikbare modules. Er is dan keuze voor meerdere oefeningen, waardoor de training persoonlijker wordt. De docenten zijn dusdanig diep in de materie geworteld dat ze verschillende onderwerpen redelijk probleemloos kunnen oppakken.
Er is plek voor maximaal 11 deelnemers. De kosten per deelnemer bedragen tussen 450 en 800 euro per deelnemer, afhankelijk van het aantal deelnemers. Dit is inclusief lunch, cursusmateriaal op USB-stick, internationale QGIS certificering en (indien gewenst) gebruik van een door Landgoed IT meegebrachte laptop. Het is ook mogelijk om je eigen laptop mee te nemen naar de cursus.

Aanmelden van de cursus kan via http://help.geodesk.nl/index.php?a=add&category=2. Vermeld daarbij de kostenplaats of het projectnummer waarop de kosten geboekt kunnen worden en of je je eigen laptop meebrengt.