ArcGIS on Mac

Solution

Esri en ook de GeoDesk ondersteunen geen ArcGIS op Apple Mac's. Maar het moet wel mogelijk zijn om ArcGIS op een Mac te gebruiken, bijvoorbeeld door Windows op een Mac te installeren m.b.v. Boot Camp. Zie bijvoorbeeld https://support.apple.com/en-us/HT201468.

Een andere optie is gebruik te maken van de virtuele 'Graphical Desktop' op https://myworkspace.wur.nl/. De 'Graphical Desktop' is tegen betaling te verkrijgen via FB-IT.

------------ ENGLISH -------------------------------------------------------------------

Esri and also the GeoDesk do not support ArcGIS on Apple Mac's. But it should be possible to use ArcGIS on a Mac, for example by installing Windows on your Mac using Boot Camp. See for example https://support.apple.com/en-us/HT201468.

Another option is to use the virtual 'Graphical Desktop' via https://myworkspace.wur.nl/. The Graphical Desktop can be provided against extra costs by FB-IT.