Enkel voor studenten van Wageningen University is ArcGIS 10.x beschikbaar voor gebruik op een prive computer.  Medewerkers van Wageningen University & Research kunnen ArcGIS voor prive-gebruik verkrijgen via http://www.esri.nl/producten/arcgis-use.

Studenten kunnen een registratiecode aanvragen bij de Geodesk. Om misbruik van studentenlicenties te voorkomen, is het niet toegestaan om meerdere licenties aan dezelfde persoon te verstrekken. Een licentie werkt op slechts 1 computer.

Studentenlicenties ArcGIS worden niet verstrekt ten behoeve van stages. Daar moet de stage-gever voor zorgen. Als de stage-gever dat niet doet, beschouw het dan als een eigenschap van die stage. Eventueel kun je dan gebruik maken opensource software zoals bijvoorbeeld QGIS.

De volgende personen beschouwen wij als student van Wageningen UR:

- zij die als Student in de Active Directory (de Outlook e-mailadreslijst) van Wageningen UR staan

- zij die een geldig 'Proof of Enrolment' van Wageningen UR kunnen overhandigen.

------------ ENGLISH -------------------------------------------------------------------

Only for students at Wageningen University ArcGIS 10.x is available for use on a private computer. Employees of Wageningen University & Research can get ArcGIS for personal use via http://www.esri.nl/producten/arcgis-use.

Students will have to ask the Geodesk to provide a registration code. To prevent unauthorized use of licenses, it is not allowed to provide more than 1 license to the same person. A license works only on one computer.

ArcGIS student licenses are not available for internships. The internship provider should also provide software facilities. If the internship provider does not provide software facilities: accept it as part of the internship context. In that case you might want to use opensource software like QGIS.

We consider the following persons as being a student of Wageningen UR:

- those who are registered as Student in the Active Directory (the e-mail adresslist) of Wageningen UR

- those who can show us a valid "Proof of Enrolment" of Wageningen UR.